V-K Däck och bilservice AB

Hej på er och välkommen in till bloggen och till dagens olika inlägg. Det här blir det första i ordningen och för ett tag sen berättade jag för er om ett företag som heter V-K Däck och bilservice. För den som är i behov av bilservice på Hisingen rekommenderar jag detta ställe. Det har kommit en hel del kommentarer ser jag, på just det här företaget, med önskemål ifrån er att jag skulle berätta lite mer. Det gör jag så gärna för det är väldigt bra att vi kan hjälpa varandra att hitta bra företag som kan vara till god hjälp för många.  

 

Snart ska jag åka till en konferensanläggning en bra bit härifrån och deltaga i ett event och jag ser fram emot denna spännande konferens som ska hålla på i tre hela dagar. Jag behöver givetvis se till att min bil är i ett bra skick innan avfärd. Jag har servat bilen på V-K Däck och bilservice flera gånger tidigare, och i lagom tid inför avfärd kommer bilen få sig en genomgång igen. Det ska bli så roligt att få åka iväg på detta event och träffa folk ifrån hela Sverige! Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag har fått ifrån V-K Däck och bilservice och det är väldigt bra att den här bilverkstaden kan hjälpa till med så många olika saker. Det mesta inom service eller däckservice eller reparationer går det att få hjälp med och de klarar av att laga och serva de flesta modeller och märken. De har ett så stort och varierat utbud av tjänster så det blir lite svårt att ta upp allting här i bloggen. Jag är verkligen nöjd med denna bilservice på Hisingen och det är jag säker på att ni också kommer att bli!