En städservice för dig i Nacka eller Huddinge

Hej åter igen och välkomna tillbaka hit! Jag hoppas att ni all mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt bra vecka så här långt. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och tipsa mina läsare om en städservice som erbjuder sina tjänster i bland annat Huddinge och Nacka i Stockholm. Som dem flesta av er dock kanske redan vet så skriver jag ju för det mesta om allt som har med konferens och event att göra här på bloggen då det är det som mitt egna företag sysslar med. Under den senaste tiden dock så har vi i företaget valt att vända oss till just en städservice som verkligen ger oss all den hjälp som vi behöver när det kommer till just städningen efter våra konferenser och evenemang.

När jag nämnde detta i ett annat inlägg för en viss tid sedan så var det en hel del av er som ville veta till just vem som vi då hade valt att vända oss till samt om jag hade några tips när det kommer till att anlita en städservice. När det kommer till själva tipsen så har jag försökt att svara så ingående som möjligt på alla era frågor och funderingar nere i kommentarerna, men när det gäller själva företaget som vi valde så heter dem inget mindre än Konteh Jaiteh, Ebrima och det är alltså dem som jag skulle vilja ta och tipsa er alla om här idag. Konteh Jaiteh, Ebrima är verkligen hur duktiga som helst när det kommer till de tjänster som de erbjuder och städningen utförs verkligen på ett oerhört noggrant, effektivt och engagerat vis! Därför så känns det lite kul att få kunna uppmärksamma just detta företag då jag tycker att de helt klart är värda det!